Amenajari Interioare

amenajari interioare

Fie ca e vorba de mici renovari sau lucrari complexe de design, amenajari si executie, iti stam cu placere la dispozitie la orice ora cu echipele noastre de muncitori calificati.

Firma noastra executa servicii complete de amenajari interioare si exterioare, design, renovari si reparatii, finisaje pentru apartamente, case, vile, spatii comerciale, birouri, instalatii electrice, termice si sanitare, precum si servicii de mentenanta.

Pentru a face lucrurile cat mai simple pentru tine, caci stim cate probleme ridica faptul ca va trebui pentru o perioada de timp sa dai totul peste cap in casa sau sediul tau, ne ocupam noi de toate aspectele, de la procurarea materialelor, debarasarea molozului si gunoaielor, amenajarea completa si curatarea zonei de lucru, astfel ca tu doar sa vii si sa te bucuri de noua fata a casei sau a sediului tau.

Ce iti oferim?

  • Amenajarea completa, de la idee pana la decoratiuni. La acest lucru ne ajuta arhitectii nostri, astfel incat orice idee, oricat de indrazneata, sa poata fi pusa in practica
  • Aprovizionarea gratuita cu materiale
  • Tarifarea in functie de metraj
  • Plata esalonata pe tipuri de lucrari
  • Termene clare de executie
  • Garantie pentru toate lucrarile executate
  • Debarasarea molozului si gunoaielor rezultate in urma lucrarilor
  • Curatenia zonei de lucru la finalul lucrarii

Design, amenajari, materiale

Iti stam la dispozitie cu o intreaga gama de servicii: proiectare si design, lucrari de renovare si executie de amenajari, instalatii sanitare, electrice si termice, transportul gratuit al materialelor si consultanta in alegerea lor, debarasarea molozului si gunoaielor rezultate precum si curatarea spatiilor de lucru.

Pentru a te inspira in alegerea design-ului dorit, iti punem la dispozitie gratuit o baza de date cu imagini de amenajari interioare. Daca tot nu ai gasit ideea care ti se potriveste, arhitectii nostri te pot ajuta sa gasesti design-ul dorit.

De asemenea, prin firmele partenere, te putem ajuta: sa confectionezi mobilierul de care ai nevoie pentru a particulariza, dupa dorinta, spatiile interioare; la alegerea si instalarea tamplariei metalice sau PVC; orice alte lucrari specifice.

Tarifarea

Toate lucrarile sunt tarifate la metraj in baza unui deviz de executie, astfel incat sa stii de la inceput costul lucrarilor. Penru o lista orientativa de preturi, te rugam sa vizitezi pagina preturi. Devizul final se va stabili in functie de tipul lucrarii si complexitatea acesteia dupa vizionarea spatiului de catre specialistii nostri.

In devizul estimativ pentru lucrarile de amenajari sint cuprinse si costurile estimate ale materialelor pentru a face mai usor pentru tine avaluarea totala a costurilor de amenjare.

Plata lucrarilor

Lucrarile de amenajari se vor plati esalonat, conform termenelor din contract, in functie de fazele de executie ale lucrarii.

Termene de executie

Termenele de executie ale lucrarilor se vor stabili clar de la inceput, prin contract, astfel incat sa stii exact cum iti planifici timpul.

Garantia lucrarilor

Toate lucrarile executate de catre firma noastra beneficiaza de garantie, in functie de tipul de lucrari, intre 6 luni si 5 ani.

Curatarea zonei de lucru

Noi ne ocupam si de debarasarea deseurilor si molozului rezultat in urma lucrarilor de amenajare. De asemenea, la sfarsitul lucrarilor se curata spatiile de lucru, astfel incat tu doar sa vii si sa te bucuri de noul spatiu.

Scroll to Top