Constructie case la cheie

constructii case la cheie

Proiectele noastre pentru constructii case la cheie pornesc de la casa la rosu, cuprind partea exterioara a acoperisului, finisajele interioare si exterioare, pardoseala, instalatiile sanitare, electrice si termice. Practic, aducerea unei lucrari din stadiul „la rosu” in stadiul „la cheie”, inseamna definitivarea lucrarilor, conform planurilor de arhitectura.

Prin constructii case la cheie intelegem toate finisajele interioare: de la montarea tavanelor false din gips-carton, la tencuieli si glet, pentru pereti, pasul urmator vizeaza zugravirea peretilor si a tavanelor cu vopsea lavabila, sau placarea peretilor si a pardoselilor cu gresie, faianta sau parchet, montarea usilor exterioare si interioare.

In ceea ce priveste finisajele exterioare, invelim acoperisul, aplicam termosistemul – izolatia termica a peretilor exteriori (cu polistiren expandat) si montajul tamplariei PVC pentru ferestre. Urmatorul pas de urmat in constructii case la cheie este instalarea accesoriilor sanitare: chiuvete, cazi sau cabine de dus, vase de toaleta si a instalatiilor sanitare aferente. Instalatia termica este urmatoarea pe lista de montari – compusa din centrala termica si calorifere pentru fiecare nivel in parte. Instalatiile electrice completeaza proiectele pentru constructii case la cheie, si cuprind tabloul general, prizele si intrerupatoarele pentru fiecare camera in parte. Aceasta faza a lucrarilor nu include sistematizarea si amenajarea curtii interioare si nici constructia gardului care imprejmuieste proprietatea.

Va rugam sa ne contactati telefonic sau cu ajutorul formularului online din pagina noastra de contact pentru a discuta detaliile care personalizeaza proiectul dumneavoastra de constructii case la cheie.

Scroll to Top