Constructie case la rosu

constructii case la rosu

Ne adresam acelora dintre voi care isi doresc o casa noua, pe pamant fara finisaje; proiectele noastre de constructii case la rosu presupun realizarea fundatiei, a zidariei si structura acoperisului. Nu includem in aceste proiecte finisajele interioare si exterioare, partea exterioara a acoperisului si nici instalatiile necesare pentru buna functionare a casei: electrice, sanitare sau termice.

Pentru a demara proictele pentru constructii case la rosu, e nevoie de un proiect complet intocmit de un arhitect. Pasii care trebuiesc urmati, in linii mari, sunt urmatorii: trasarea casei conform planului de amplasament, sapatura, armarea si betonarea fundatiilor, zidirea peretilor exteriori si interiori (pentru compartimentari), armarea / cofrarea si betonarea elementelor structurale (stalpi, diafragme, plansee), structura acoperisului (capriori si astereala) pe care va fi montata invelitoarea.

Variantele pe care vi le propunem pentru constructii case la rosu sunt: constructie din BCA, constructie din caramida GVP sau din caramida plina.

Pentru proiectul fara de care nu ne apucam de constructii case la rosu, aveti nevoie de: certificatul de urbanism, avize (mediu, pompieri, etc), studii geotehnice, autorizatie de construire. Preturile noastre contin atat manopera cat si materialele si se calculeaza la suprafata construita a casei; preturile pentru constructii case la rosu difera in functie de complexitatea proiectului si de tipul de materiale folosite. Contacteaza-ne pentru un pret estimativ, folosind numerele noastre de telefon sau formularul de contact online.

Scroll to Top